Lichaamsmassage

Onderstaande massages zijn in de volgende tijdsduur te boeken:

  • 30 minuten, bestaat uit rug-nek-schouder of benen
  • 45 minuten, bestaat uit rug-nek-schouder met achterzijde van de benen
  • 60 minuten, bestaat uit gehele lichaam

Wanneer u vaker gemasseerd wilt worden kunt u ook kiezen voor een rittenkaart van 5 keer. De rittenkaart is 1 jaar geldig en de prijzen zijn te vinden onder het kopje prijslijst.


Ontspanningsmassage


 

Ontspanningsmassage is een massage waarbij het ontspannen van het lichaam voorop staat. Het is een uitgebreide en professionele lichaamsmassage van het hele lichaam. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren.
Uiteindelijk is de ontspanningsmassage bedoeld om los te komen van de dagelijkse stress in lichaam en geest, zodat het lichaam weer ervaart hoe het aanvoelt om ontspannen te zijn.


Hotstone massage


Hotstone Massage is een vorm van massage waarbij masseur gebruik maakt van afgeronde basalt- of zeestenen. Hot Stone Massage is een holistische massage vanuit de gedachte dat lichaam, geest en ziel één geheel zijn. De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking door gebruik van hete, warme en koude stenen. Over het algemeen wordt het lichaam eerst met handen gemasseerd en daarna met hete stenen. Hierdoor ontstaat een diepe ontspanning en betere doorstroming van het bloed- en lymfevocht. Blokkades in spierweefsel worden makkelijker opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte. Als een lichaamsdeel gemasseerd is, wordt dat deel bedekt met warme stenen. Het voelt alsof deze warme stenen energieën doorgeven wat zorgt voor een prettige ervaring. Let op, wanneer de buiten temperatuur boven de 25 graden is zal deze behandeling niet gegeven worden ivm eventuele lichamelijke klachten door het niet kwijt kunnen van de warmte!


Kokos stempelmassage


Deze massage is een beetje vergelijkbaar met de hotstone massage. U wordt behandeld met warme olie en afwisselend met de hand en stempel gemasseerd. Door dat er gebruik wordt gemaakt van warme kokosstempels, komt de kokos olie vrij. Dit geeft het volgende effect:

  •   Verstevigt de spankracht van de huid, waardoor rimpels vervagen.
  •   Geeft een mooie tint en een zijde zachte huid.
  •   Anti cellulitis.
  •   Kokos is een natuurlijk antibioticum.
  •   Kokos is rijk aan anti-oxidanten.
  •   Kokos kan ingezet worden bij de zeer droge gevoelige huid.
  •   Stabiliseert het bindweefsel.

Deze massage is alleen beschikbaar tijdens de wintermaanden!


Sportmassage


Een stevige massage die vooral gericht is op het herstel van vermoeide, pijnlijke en/of overbelastte spieren die kunnen ontstaan na het beoefenen van sport, na een blessure of (zwaar) werk. Door bepaalde bewegingspatronen worden sommige delen van het lichaam extra belast. Dit kan zich uiten in vermoeidheid, stijfheid en pijn. Door onvoldoende herstel ontstaat overbelasting, waardoor een blessure (weer) kan ontstaan.
De massage kan als activerende behandeling worden gegeven voorafgaand aan een hoge inspanning of als sederende behandeling om de spieren tot rust te brengen, bijvoorbeeld bij spierpijn.


Zwangerschapsmassage


Een zwangerschapsmassage is heerlijk ontspannend en kan verlichting brengen bij zwangerschapsklachten. Het brengt je zowel lichamelijk als geestelijk weer in balans en dat komt de ontwikkeling van je kindje weer ten goede. Uit onderzoek is gebleken dat zwangerschapsmassage onder meer de volgende positieve effecten heeft: beter slapen, minder rugpijn, minder aanmaak van stresshormonen en minder complicaties tijdens de bevalling.
Deze massage wordt op een massagetafel gegeven in zijligging en het lichaam wordt ondersteund met een kussen. Let op, massage in het eerste trimester (tm 12 weken) is niet aan te raden.


Bellabaci Cupping Massage


Deze massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie en wordt uitgevoerd met silliconen cups. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam los te laten ontstaat er in de cup een vacuum. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen heeft Bellabaci een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. De behandeling heeft een geweldige ontspannende en helende werking. De therapeutische gevolgen van de behandeling van de huid kunnen zijn: Het activeren van de huidstofwisseling, het verbeteren van de elasticiteit van de huid, blokkades worden opgeheven, gifstoffen en afvalstoffen worden afgevoerd, het verbetert de spierspanning en het stimuleert de lymfe- en bloedcirculatie. Het beste resultaat zult u behalen met een kuurvorm en door het zelf tussentijds te handelen. Uiteraard kunt u ook een losse behandeling nemen.

Anti Cellulitis massage behandeling in combinatie met Bellabaci Bodycups

Met behulp van de Bellabaci cupping massage wordt de cellulitis aangepakt!
Door de regulerende zuigkracht van de cups geleidelijk te verhogen verbetert de micro circulatie van de weefsels.
De verbeterde bloedtoevoer zorgt voor zuurstof en voedingsstoffen in het behandelde gebied. De vetcellen zullen krimpen en verbranden. Een verbeterde eliminatie van afvalstoffen ontstaat, waardoor het weefsel wordt ontgift! Het verzacht en geeft elasticiteit aan het bindweefsel in de cellulie laag, waardoor de putjes in de huid die door de cellulitis worden veroorzaakt, verminderen!

Het beste resultaat zult u behalen met een kuurvorm en door het zelf tussentijds te handelen. Uiteraard kunt u ook een losse behandeling nemen. De cups voor thuis gebruik zijn verkrijgbaar voor €38,-