Gezichtsbehandelingen

Onderstaande behandelingen zijn mogelijk voor mannen, vrouwen, jongens & meisjes.

Voor de behandeling bekijk ik welk huidtype u heeft, zodat de producten kunnen worden aangepast op de benodigdheden van de huid op dat moment.

U kunt de gezichtsbehandeling uitbreiden met verschillende losse behandelingen, zoals harsen, verven, etc. Op deze losse behandelingen ontvangt u een korting. Onder het kopje ‘prijslijst’ vind u de verschillende mogelijkheden.

Korte behandeling
Tijdsduur: 30 minuten
Huidtype: alle
~Reiniging~Peeling~Verzorgend masker~ Dag- of nachtverzorging
Of
~Reiniging~Epileren~ Peeling~ Dag- of nachtverzorging
Of
~Reiniging~Peeling~ Onzuiverheden verwijderen ~ Dag- of nachtverzorging

Basis behandeling
Tijdsduur: 60 minuten
Huidtype: alle
Doel van de behandeling: voor iedereen die de huid even wil laten verwennen. Na deze behandeling krijgt u advies welke behandeling het beste bij uw huid past.
~Reiniging~Epileren~Peeling~Vapozone~Onzuiverheden verwijderen~Massage van het gezicht~Verzorgend masker~Dag- of nachtverzorging

Total Radiance
Tijdsduur: 70 minuten
Huidtype: doffe, vermoeide huid & hyperpigmentatie
Doel van de behandeling: De producten waar mee wordt gewerkt zijn vrij van chemicaliën, maar boordevol fruitextracten om op een natuurlijke wijze de huid te verhelderen.
~Reiniging~Epileren~Peeling~Vapozone~Onzuiverheden verwijderen~Uitgebreide massage van het gezicht, nek & decolleté ~Verzorgend masker~Oogcreme~Serum ~Dag- of nachtverzorging

Acne Controle
Tijdsduur: 70 minuten
Huidtype: huid met onzuiverheden en/of acne
Doel van de behandeling: De toegevoegde ‘salicylzuur’ in de producten is werkzaam in de poriën, waar het talgophopingen oplost. Natuurlijke werkstoffen beschermen de huid en stabiliseren de talgproductie.
Zo wordt de vicieuze cirkel doorbroken en krijgen puistjes en onzuiverheden minder kans om te ontwikkelen.
~Reiniging~Epileren~Salicylzuur Peeling~Vapozone~Onzuiverheden verwijderen~ Uitgebreide massage van het gezicht, nek & decolleté~Verzorgend masker~Oogcreme~Serum~Dag- of nachtverzorging

Total Hydration
Tijdsduur: 70 minuten
Huidtype: normaal tot droge en vochtarme huid
Doel van de behandeling:
Marine collageen, zeewier-extract en aloe vera helpen de huid glad te strijken en intens te verzorgen.
~Reiniging~Epileren~Peeling~Vapozone~Onzuiverheden verwijderen~ Uitgebreide massage van het gezicht, nek & decolleté~Verzorgend masker~Oogcreme~Serum~ Dag- of nachtverzorging

Total Effect
Tijdsduur: 90 minuten
Huidtype: vanaf 40 jaar
Doel van de behandeling:
Innovatieve anti-huidverouderingsbehandeling met als doel:

 • “Age – Killing” Effect, maakt rimpels
 • maakt rimpels minder diep
 • geeft de huid energie met behulp van microalgen
 • gaat de effecten van schadelijke invloeden van buitenaf tegen

~Reiniging~Epileren~Peeling~Vapozone~Onzuiverheden verwijderen~ Uitgebreide massage van het gezicht, nek & decolleté met Ampul~Peel-off masker~Oogcreme~Serum ~Dag- of nachtverzorging

Bio-peel (per 1 maart 2018) 

De Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden.
Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan.

Het beste resultaat is te bereiken doormiddel van een kuur, deze bestaat uit 3 behandelingen achter elkaar met een minimale pauze van 7 dagen. Daarna het advies de behandeling elke 6-8 weken te herhalen.

Tijdsduur: 60 minuten excl. epileren / 75 minuten incl. epileren
Huidtype: alle
Doel van de behandeling:

 • Fijnere poriënstructuur
 • Gladdere huid en gladstrijken van lijntjes
 • Verhelderen van hyperpigmentatie
 • Verbeteren van het acne-huidbeeld
 • Kalmeren van een onrustige huid
 • Intens opfrissen van een doffe, vale huid.

De Bio-peel behandeling van 60 minuten bestaat  uit:~Reiniging~Enzyme peeling~Vapozone~Onzuiverheden verwijderen~Bio-peeling~ Algenmasker (voor hydratatie) of Morrocan Red Clay masker (voor een reinigende en ontgiftende werking) ~Massage decollete/nek~Dag- of nachtverzorging~Sunblock. 

Uw krijgt het beste resultaat wanneer u eerst een kuur ondergaat. Deze bestaat uit 3 behandelingen om de 2 weken. Bij het boeken van een kuur ontvangt u een anti aging protect cream SPF50+ gratis ter waarde van €25,95.

Belangrijk om te weten:

 • Bij zonnige dagen een aantal dagen na de behandeling sunblock smeren is een pre.
 • Na 14 dagen kan er ev weer gebruik gemaakt worden van de zonnebank!
 • Door de Bio-peel wordt het absorptie vermogen van de huid vergroot hierdoor kan er tijdens de behandeling en een aantal dagen daarna nog wat tintelingen/licht brandend gevoel voelbaar zijn.
 • Harsen van het gezicht kan niet gelijktijdig met deze behandeling!