Actie

Voorjaarsbehandeling in de maand mei & juni!

 

                                             

De prijs van deze behandeling is €63,50 inclusief Oil Elixir voor thuis gebruik!

In de behandeling van 60 minuten wordt uw gezicht gereinigd, wenkbrauwen geëpileerd, de huid gescrubd en opgewarmd doormiddel van de vapozone. Daarna worden de onzuiverheden verwijderd en wordt de huid gemasseerd met een zacht crememasker. De behandeling zal worden afgesloten met een elixir oil die naar de behoefte van de huid zal worden afgestemd. En tot slot wordt er nog een oog en dag/nachtverzorging aangebracht. Na de behandeling ontvangt u een Oil Elixir ter waarde van €28,95 cadeau zodat u ook uw huid thuis kun verzorgen!

Om u alvast een idee te geven wat deze Oil elixers precies doen is hier een kleine uitleg:

 • Rosa Canina Oil Elixir
  Voor de (zeer) droge en rijpere huid
  Vetheid: * * * Het Rosa Canina Oil Elixir is zeer rijk aan essentiële vetzuren, vitamine A (retinol), vitamine C, linolzuur en linoleenzuur. Ondersteunt de natuurlijke aanmaak van collageen en is een echte musthave voor de droge en/of rijpere huid.
  Waarom is de lipidenbalans van de huid zo belangrijk?
  Een droge huid heeft van nature een tekort aan talg. In meerdere studies is gebleken dat een huid die (te) droog is, en dus te weinig talg aanmaakt, veel sneller last krijgt van rimpelvorming en droogtelijntjes. De lipidebalans is dus heel belangrijk om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan.
 • Calendula Oil Elixir
  Voor de (zeer) gevoelige huid, roodheid
  Vetheid: * * De organic gecertificeerde Calendula Oil Elixir bevat een blend van organic Soja olie en organic Calendula bloemextract. Bevat Vitamine E. Het Oil Elixier is van nature rijk aan alpha- en betacarotenoïden en anti-oxidanten, om het huideigen herstelvermogen te verbeteren. De olie heeft een speciale lipidenstructuur en neemt de functie van huideigen talg over, met een beschermende en versoepelende werking.
 • Jojoba Oil Elixir
  Voor de combinatie-, vette en onzuivere huid.
  Vetheid: Deze speciale, organic gecertificeerde Jojoba olie is het meest gelijk aan de structuur van onze huideigen talg. De huid wordt in balans gebracht en de talgaanmaak gereguleerd. Verzorgd zonder een vettig laagje achter te laten. Vaak wordt een vette- of combinatiehuid veel te agressief gereinigd. Matterende en agressieve (reinigings)producten halen het huideigen talglaagje weg. Daardoor wordt de huid te droog, en de huid reageert hierop door meer talg aan te maken. Een vicieuze cirkel. Het Jojoba Oil Elixir brengt het beschermlaagje terug, en zorgt dat de huid vanuit zichzelf minder talg gaat aanmaken.
 • Argan Oil Elixir
  Voor alle huidtypen, aanrader bij jeukende en huidaandoeningen.
  Vetheid: * * Arganolie is zeer rijk aan Vitamine E en antioxidanten, om fijne lijntjes en huidveroudering door uitdroging tegen te gaan. De olie heeft een speciale lipidenstructuur. Het Oil Elixir neemt de functie van huideigen talg over, met een beschermende en versoepelende werking.

Gebruik het serum op zichzelf of meng het door uw favoriete dag- of nachtcrème. 100% organic gecertificeerde olie. 30 ml.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bent u niet in de gelegenheid om deze flyer op te halen in de schoonheidssalon? Dan mag u deze ook van de website printen en uw beide gegevens (naam, adres, mailadres, telefoonnummer) noteren en inleveren tijdens uw afspraak.